Bagietki na zaczynie poolish
Sernik trójczekoladowy
Ciasto czekoladowe na Guinnessie
Galaretka jabłkowa z limonką
Ciasteczka z szafranem
Kopiec kreta
Focaccia
Sernik orzechowo- czekoladowy
Konfitura brzoskwiniowa z rozmarynem
Węzełki pomarańczowe
Tort Sachera (Sachertorte)
Sernik krakowski
Ciasto ucierane z brzoskwiniami i makiem
Brownies z lodami w czekoladzie
Konfitura z brzoskwiń z amaretto
Sernik z mikrofalówki
Pralinki bananowo- orzechowe
Nadziewane brzoskwinie w cieście francuskim
Biszkopt uniwersalny
Babka kokosowo- kakaowa
Ciasto malinowe na herbatnikach
Jak zrobić bezy?
Brownie z wiśniami
Babka jogurtowa z jagodami
Deser bezowy z owocami
Kartofelki marcepanowe
Marcepan / masa marcepanowa – przepis jak przygotować
Rogaliki zatapiane
Rolada malinowa
Sernik wiedeński
Pralinki kokosowe
Bezy z bitą śmietaną i owocami
Buchty z truskawkami
Chleb pomarańczowy
Tort zamek
Café bombón
Strona 32 z 38