Biała masa cukrowa / lukier plastyczny / fondant - przepis jak przygotować
Zawijany tort pomarańczowy
Skórka pomarańczowa do dekoracji
Buchty z powidłami
Ciasteczka owsiane z orzechami
Ciasto marchewkowe z polewą serową
Fale Dunaju
Pysznotka
Murzynkowe muffinki
Ciasto marchewkowe
Marcepanowe marchewki
Maślane ciasteczka
Muffinki czekoladowe z kremem malinowym
Czekoladowe ozdoby ze szprycy
Sernik kajmakowo- orzechowy z jabłkami
Szybki chleb z ziarnami
Tort biedronka
Pączki Wolfganga Süpke
Pączki tradycyjne
Popękane ciasteczka czekoladowe
Rafaello z adwokatem
Okrągła chałka
Faworki - Róże Karnawałowe
Rogaliki serowe z powidłami
Ciasto balowe
Faworki (chrust)
Bułki z pomidorami, bazylią i mozzarellą
Fougasse
Tort dinozaur
Tort Zygzak McQueen
Pralinki z Baileys
Tort zimowy
Stollen z marcepanem (Drożdżowa strucla bożonarodzeniowa z marcepanem)
Kruche pierniczki
Bułeczki świąteczne
Trufle piernikowo- migdałowe
Strona 34 z 38