Super przepis ciacha pyszne dla tych ktorym ciastka sie rozplywaja to albo złe maslo w sensie "nie masło" albo za krótko schłodzone w lodówce i liczy sie tempo ... Szybciutko trzeba je wycinac i wkładac do rozgrzanego piekarnika juz do 180 stopni. I jak robimy jedna blache to reszta ciasta niech lezy dalej w lodówce ;)
- {"set":null,"list":{"2":74,"7":4,"6":0,"3":4,"4":24,"5":0}}
- Odpowiedz
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyTo prawda. Jak się je szybko wyrobi to są na prawdę kruche
- {"set":null,"list":{"2":9,"3":1,"4":0,"5":0,"6":0,"7":0}}
- Odpowiedz
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyJak dzieci pomagają i mają czas na wszystko to do lodówki lub zamrażalnika przed włożeniem do piekarnika Wtedy też pychotki
- {"set":null,"list":{"2":5,"7":1,"3":1}}
- Odpowiedz