Najnowsze komentarze

Karolina 11 godzin temu Czarny ganache z masłem do tynkowania
Najlepszy tynk jaki robiłam. Świetnie się nim tynkuje. A kolor rewelacyjny 
1 image(s)
Ola 12 godzin temu Dżem rabarbarowy
Zrobiłam, smak super,  nie za słodki. Ale mój wyszedł pomarańczowy 😞 chyba że się z czasem będzie ciemniejszy.
Iwona 16 godzin temu Fit gofry bananowo- owsiane
@PamDokładnie tak, są beznadziejne
Czym można zastąpić mielone migdały, aby nadal było bez glutenu?
Pychota ten chlebek , najlepszy  ,dodatek trochę sezamu 
Joanna Moderator 2 dni temu Bułki pszenne na drożdżach
@syNie trzeba 😊
A czy cukru nie trzeba dodac?
Ewa 3 dni temu Makowiec z jabłkami
@Joanna ModeratorDziękuję. Chodziło mi o to, że ten mak jest również parzony, ale już gdzieś doczytałam, że też należy go przed użyciem na nowo namoczyć, sparzyć żeby nie był suchy. 
Bardzo dobry opis.Dziękuję.🙂
P 3 dni temu Sernik z rabarbarem
Świetny przepis. Bardzo mi przypadł do gustu. Dziękuję