Super przepis ciacha pyszne dla tych ktorym ciastka sie rozplywaja to albo złe maslo w sensie "nie masło" albo za krótko schłodzone w lodówce i liczy sie tempo ... Szybciutko trzeba je wycinac i wkładac do rozgrzanego piekarnika juz do 180 stopni. I jak robimy jedna blache to reszta ciasta niech lezy dalej w lodówce ;)
- {"set":null,"list":{"2":76,"7":4,"6":0,"3":4,"4":25,"5":0}}
- Odpowiedz
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
- {"set":null,"list":{"2":11,"3":1,"4":0,"5":0,"6":0,"7":0}}
- Odpowiedz
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyJak dzieci pomagają i mają czas na wszystko to do lodówki lub zamrażalnika przed włożeniem do piekarnika Wtedy też pychotki
- {"set":null,"list":{"2":7,"7":1,"3":1}}
- Odpowiedz
-
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowanyCiastka wychodzą przepysznie. Wiele razy używałam tego przepisu Ani. Bardzo ci dziękuję za tak wspaniałą stronę internetową 😭🤑😉
- {"set":null,"list":{"2":6,"7":1,"4":2,"3":0,"5":0,"6":0}}
- Odpowiedz

