·
1 lat temu
Cześć kochane, czy wam też wyszło takie cienkie...? Za to w smaku pycha. Zamiast białej czekolady dałam karmelową, a zamiast truskawek - krówki. Mniam!
Lekkie, wilgotne ciasto, którego głównym składnikiem jest biała fasola z puszki. Nie jest ona wyczuwalna w cieście. Żadna z osób testujących nie podejrzewała co to ciasto kryje w sobie. Dzięki fasoli, ciasto zawiera sporą porcję białka. Nie ma w nim ani grama mąki, przez co jest również bezglutenowe. Udekorowałam je plasterkami truskawek co korzystanie wpływa na smak i wygląd ciasta.
Składniki na ok. 16 porcji:
Sposób przygotowania:
Smacznego.
Czas przygotowania: |
ok. 30 minut | |
Czas pieczenia: |
ok. 30 minut | |
Liczba porcji: |
ok. 16 | |
Trudność: | łatwe | |
Koszt: | niski |