·
9 miesięcy temu
OK, I first made the recipe exactly as written before changing it because it is not fair to review a recipe if you have changed the ingredients. Based on me finding the original recipe a bit dry and lacking sugar, I decided to change it and I think my version is so much better. The cake is wonderful, moist, and light. Replace the butter with 180 grams oil, increase the sugar to 1 cup (I used regular sugar), and decrease the baking powder to 2 tsp. The cake baked wonderfully in a bundt pan (I think it holds about 12 cups), and took about 30 minutes at 350F. I live in the United States and don't speak Polish so I apologize for writing in English. But here is the translation using Google:OK, najpierw zrobiłem przepis dokładnie tak, jak napisano, zanim go zmieniłem, ponieważ nie jest sprawiedliwe przeglądanie przepisu, jeśli zmieniłeś składniki. Opierając się na tym, że uważam, że oryginalny przepis jest nieco suchy i pozbawiony cukru, postanowiłem go zmienić i myślę, że moja wersja jest o wiele lepsza. Ciasto jest cudowne, wilgotne i lekkie. Zastąp masło 180 gramami oleju, zwiększ cukier do 1 szklanki (ja użyłam zwykłego cukru) i zmniejsz proszek do pieczenia do 2 łyżeczek. Ciasto cudownie upieczone na patelni.