Konkursy

Rozwiązanie konkursu „Dodaj oleju rzepakowego do blogosfery”
Rozwiązanie konkursu „Dodaj oleju rzepakowego do blogosfery”

562 1

 

Dziękuję serdecznie za wszystkie nadesłane propozycje i przepisy. Nadeszła dość duża ilość zgłoszeń, co mnie bardzo ucieszyło. Było dla mnie wielką przyjemnością zorganizować pierwszy konkurs na Domowych Wypiekach. Wybór zwycięzców był dwuetapowy przy współudziale organizatora konkursu.

 

Konkurs „Dodaj oleju rzepakowego do blogosfery"
Konkurs „Dodaj oleju rzepakowego do blogosfery"

olej

Zapraszam Was serdecznie na konkurs związany z zastosowaniem oleju rzepakowego w Wypiekach. Konkurs trwa od teraz, czyli 10 sierpnia 2013 r. do dnia 20 sierpnia 2013 r. do godziny 23:59:59.

W konkursie mogą brać udział osoby, zamieszkujące na stałe na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej.

 

Zasady konkursu:
Zadaniem konkursowym jest przesłanie na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. przepisu kulinarnego, w którym zaprezentowany zostanie oryginalny sposób na wykorzystanie oleju rzepakowego w WYPIEKACH wraz ze zdjęciem przyrządzonej według tego przepisu potrawy. (Proszę zwrócić uwagę na to, że przepis powinien być związany z wypiekami, a więc z zastosowaniem oleju rzepakowego w ciastach, a nie np. w sałatkach. Proszę nie zapomnieć również o dołączeniu zdjęcia).

 

Nagrody:
I miejsce: nagroda główna – blender BRAUN MR 550 o wartości ok. 327 zł brutto

II miejsce: patelnia firmy Tefal o wartości ok. 216 zł brutto

III miejsce: miska firmy Qualy o wartości ok. 119 zł brutto

 

nagrody

 

Z pośród nadesłanych propozycji wybiorę 10, które prześlę organizatorowi („Interactive Solutions" spółce z ograniczoną odpowiedzialnością). Organizator wyłoni 3 zwycięzców, którzy najlepiej wykonali Zadanie Konkursowe.

 

Ogłoszenie zwycięzców:

Ogłoszenie rozstrzygnięcia Konkursu nastąpi w dniu 28 sierpnia 2013 r. na stronie internetowej

 

Regulamin konkursu:
Chcąc wziąć udział w konkursie należy zapoznać się z regulaminem konkursu (format PDF, format Word) oraz wkleić w mailu z przepisem i zdjęciem treść poniższego oświadczenia:

Zapoznałem się z treścią Regulaminu Konkursu Dodaj oleju rzepakowego do blogosfery i akceptuję wszystkie jego postanowienia.
ZGADZAM SIĘ

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (imię i nazwisko, adres e-maila a w przypadku wygranej również data urodzenia, adres zamieszkania, numer telefonu) przez Interactive Solutions spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Poznaniu, adres: ul. Mazowiecka 38, 60-623 Poznań,w celu prawidłowego przeprowadzenia Konkursu zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 ze zm.).
ZGADZAM SIĘ

Wyrażam zgodę na publikację moich danych osobowych w postaci imienia, nazwiska oraz wizerunku na potrzeby związane z Konkursem na łamach Serwisu „Domowe-Wypieki.pl"
ZGADZAM SIĘ

Najnowsze komentarze

Joanna Moderator 1 dni temu Torcik galaretkowy
@Małgosia Tak, oczywiście.
Joanna Moderator 1 dni temu Drożdżówki z budyniem jagodowym
@JoannaTak, można.
@Agnieszka tak, można.
Joanna Moderator 1 dni temu Tort jogurtowo- śmietankowy z galaretkami
@KarolinaNie zmieści się w tortownicy. Składniki są na tortownicę 26 cm.
Joanna Moderator 1 dni temu Pianka z galaretek
@AnnaNie. "Ubita galaretka będzie piankowa, stabilna i przypominać pianę bezową."
Joanna Moderator 1 dni temu Deser leśny mech
@AsiaTak, jest to napisane w ostatnim punkcie przygotowania.
Joanna Moderator 1 dni temu Najprostszy chleb pszenny na drożdżach
@JagodaDrożdży suchych używamy o połowę mniej niż świeżych. Ja często daję ich jeszcze mniej, stosując przelicznik: 25 g świeżych drożdży= 7 g drożdży instant. W lecie, jak jest ciepło, to faktycznie ciasto drożdżowe szybko wyrasta i można próbować zmiejszyć ich ilość.
Irena 1 dni temu Tęczowy tort
Potrzebne jest aż 6 łyżeczek proszku do pieczenia?
Liliana🫶🏼🤍 1 dni temu Marchwiak
Ciasto przepyszne i proste w wykonaniu na pewno będę go robić często 🥕🥧🤍🧡
Pierwszy raz mi wyszło tego typu ciasto bo tak to zawsze z innych przepisow spód był rozciapany. A tutaj kruchy, pychotka.