Najnowsze komentarze

Julia 4 dni temu Precle
przepyszne wyszły!!! ☺️
1 image(s)
Jaką polewę można zastosować dla alergika na kakao i orzechy? Czy rozpuszczony kajmak będzie ok? A może poleci Pani coś jeszcze, coś mniej "lepiącego" :)
Milena 5 dni temu Lody jogurtowo- truskawkowe
Pyszne !!! Super przepis 
Helena 5 dni temu Kajzerki
Jeszcze nie ale dzisiaj zrobię bo nie miałam drożdży 
Wiola 6 dni temu Tort potrójnie czekoladowy
Robiłam 2 razy ten tort. Testowałam wiele przepisów na tort czekoladowy, ale ten jest absolutnie bezkonkurencyjnie najlepszy. Trzeba uważać na blaty ciasta, bo potrafią się łamać. Na dół daję ganasz z gorzkiej czekolady, w środek z mlecznej, na górze z białej. Ostatnio zamiast amaretto dałam likier orzechowy i był obłędny. Polecam!
@Joanna ModeratorKremu patissierie nigdy nie wolno chlodzic. Prawdziwy robi sie ze smietanki i mleka, a poki jest goracy wmksowuje sie maslo i od razu nalezy wykladac jeszcze goracy np na cieniutkie warstwy miodownika. Robie ten krem od 20 lar zawodowo w renomowanej cukierni i po szkoleniu pro, z tego przepisu to jesf po prostu budyn do drozdzowek 🧐
Anna 8 dni temu Zebra
Zawsze wychodzi  mi zakalec.Sprawdzilam kilka przepisów. Niestety tym razem nie było inaczejMoże trzeba skupić się na sernikach ;)
Magda 9 dni temu Metrowiec
@MałgosiaMam ten sam problem. A składniki dodaję tak jak jest w przepisie i bardzo pilnuję gramatury.
Gość 9 dni temu Chałka
Zawsze wychodzi☺
Joanna Moderator 10 dni temu Tort ombre z borówką amerykańską
@Bogna W masie nie ma śmietanki? Czy chce Pani zrobić jak w komentarzu poniżej? Wtedy lepiej mascarpone ubić razem, wyjmując składniki prosto z lodówki. Masło wtedy pominąć.